Song & Dance biedt een compleet opleidingstraject voor musicaltheater op alle niveaus. Hou je van musical en theater dan vind je bij ons de opleiding die bij je past.

Talentontwikkeling, bouwen aan de basis van musical- en danstalent, trainen van techniek en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de kernwoorden van de vooropleiding. We leren je de basis in een stimulerende omgeving met leerlingen van hetzelfde niveau. Doe met ons mee en meld je aan voor een auditie.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOORLICHTINGSAVOND

Voor dit seizoen staan er geen Voorlichtingsavonden meer gepland. Dit wordt in de loop van jaar 2019/2020 bekend gemaakt.

AUDITIE LESJAAR 2019-2020

Om toegelaten te worden tot één van de vooropleidingen moet je eerst auditie doen.
 

Je laat ons zien wat je op het gebied van dans en zang in huis hebt. Voor je zang auditie moet je één nummer voorbereiden. De dansaudities zijn in een lesvorm. Je krijgt een klassieke balletles en een jazz/show dansles. We zien je graag op onze auditie van 10 april en 22 juni. Dus geef je snel op via het formulier, door op de onderstaande button te klikken.

 

DATA

 • 10 april en 22 juni 2019

 

KOSTEN

€ 15,- (inschrijf- en administratiekosten)

 

LOCATIE

Dokterspad 2, 8025 AW te Zwolle

 

 

 

KENNISMAKINGSPROJECT 2019

 

LEEFTIJD

* t/m 11 jaar

 

LESDAGEN

* 4 lessen 5,12,19 en 26 maart 2019

 

TIJDSTIP

* 16.30 - 19.30 uur

 

LOCATIE

* Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle

 

KOSTEN

* € 80,-

 

Nieuwsgierig naar het Kennismakingsproject?

Geef je dan snel op via het formulier, door op de bovenstaande button te klikken.

 

VOOROPLEIDING MUSICAL 7+

De vooropleiding biedt professioneel musicalonderwijs aan leerlingen van 7 jaar t/m 11 jaar oud.

 

Je krijgt vakken binnen de disciplines zang, dans en drama. Je volgt de opleiding doordeweeks (dinsdag) als je op de basisschool zit. Het lesprogramma is ingedeeld in levels. Tijdens de auditie blijkt op welk level jij mee kunt doen. Naast zingen, dansen en acteren, leer je jezelf te presenteren, werk je aan je zelfvertrouwen, leer je vrij te zijn op elk podium en je kunt mee op Musicalkamp.


Lesjaar 2019-2020

Vooropleiding 4 en 5     

•    3 uur les per week     

•    Pakket van 30 lessen     

•    Van september tot juni     

•    Kosten € 665,- (Betaling in 4 termijnen) Genoemde kosten zijn exclusief Musicalkamp

VOOROPLEIDING MUSICAL 12+

Ben je 11 jaar of ouder (vanaf groep 8) en denk je erover na om na de middelbare school de Academie te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma zodat je goed voorbereid bent.

 

Je volgt de vooropleiding op zaterdag. Gedurende 5 uur krijg je alle specifieke vakonderdelen van het musicaltheatervak, van tap tot theorie. De groepen zijn klein waardoor persoonlijke aandacht en coaching gegarandeerd is. Des te eerder je met de opleiding begint, des te beter jij het musicalvak gaat beheersen. Tijdens je auditie horen en zien we jouw mogelijkheden en kunnen je dan een persoonlijk maatwerkprogramma bieden. Wij helpen je graag met het (door-) ontwikkelen van jouw talent.

 

Lesjaar 2019-2020 

Vooropleiding 3     

•    5 uur les per week     

•    Pakket van 30 lessen     

•    Van september tot juni     

•    Kosten € 1108,- (Betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Musicalkamp.

VOOROPLEIDING MUSICAL 15+

Ben je 15 jaar of ouder en denk je erover de Academie te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma.

 

Bij het 15+ programma gaan we nog een stap verder in het verdiepen betreft de dicilpines zang, dans en drama. Daarnaast krijg je in het eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs ook auditietraining voor de Academie. Ook  is er coaching mogelijk over je studiekeuze na het Voortgezet Onderwijs gericht op Kunstopleidingen.

 

Lesjaar 2019-2020 

Vooropleiding 1 en 2     

•    7 uur les per week     

•    Pakket van 30 lessen     

•    Van september tot juni     

•    Vooropleiding 1 is inclusief auditietraining     •    Kosten € 1550,- (Betaling in 4 termijnen) Genoemde kosten zijn exclusief Musicalkamp.

VOOROPLEIDING THEATER 7+

Wil je alleen maar acteren? Dan is de Theater Vooropleiding helemaal iets voor jou.

 

Je volgt vanaf september de opleiding doordeweeks(dinsdag) als je op de basisschool zit. Het lesprogramma is ingedeeld in verschillende levels. Anders dan bij musical hoeven deze levels niet per groep te zijn. Het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Doel van de lessen is het vergroten van je zelfvertrouwen en het durven presenteren van jezelf. Na de auditie weten we waar je precies in je talentontwikkeling zit. Samen kijken we in welke level we je plaatsen.

 

Lesjaar 2019-2020

Vooropleiding Theater 7+

 • 3 uur les per week
 • Pakket van 30 lessen
 • Van september tot juni
 • Kosten € 665,- (Betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Theaterkamp.

VOOROPLEIDING THEATER 11+

Vanaf 11 jaar (groep 8) maken we een grote stap in de ontwikkeling van je talent. Naast de basisvaardigheden op het gebied van Drama komt er ook meer aandacht voor tekstbeheersing en interpretatie lessen.

 

Gedurende 5 uur op de zaterdag komen al deze onderdelen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor bewegingslessen en workshops zang. Een auditie zal uitwijzen op welk level we je gaan indelen.

 

Lesjaar 2019-2020

Vooropleiding Theater 11+

 • 3 uur les per week
 • Pakket van 30 lessen
 • Van september tot juni
 • Kosten € 665,- (Betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Theaterkamp.

VOOROPLEIDING THEATER 15+

Ben je 15 jaar of ouder en denk je erover de Academie te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma.

 

Bij het 15+ programma gaan we weer een stap verder betreft de dicilpines zang en theater. Daarnaast krijg je in het eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs ook auditietraining voor de Academie. Ook is er coaching mogelijk over je studiekeuze na het Voortgezet Onderwijs gericht op Kunstenopleidingen.

 

Lesjaar 2019-2020:
Vooropleiding groep 1 en 2

 • 7 uur les per week
 • Pakket van 30 lessen
 • Van september tot juni
 • Vooropleiding 1 is inclusief auditietraining
 • Kosten € 1550,- (Betaling in 4 termijnen)

Genoemde kosten zijn exclusief Musicalkamp
Genoemde kosten zijn exclusief Theaterkamp.

VOOROPLEIDING DANS

Wil je in de toekomst naar de Academie Dans, dan kun je de vooropleiding dans volgen. De vooropleiding dans is net als Musical en Theater voor getalenteerde kinderen en jongeren die graag hun talenten willen ontwikkelen.

De Vooropleiding Dans is voor de leeftijds-groep 7 t/m 17 jaar. De Vooropleiding Dans wordt verzorgd door onze partner DIFF Dance Centre. Klik hier voor meer informatie.

LINKS DOCENTEN
TICKETS

 

locatie

Landstede

Dokterspad 2

8025 AW Zwolle

 

 

 

 

Telefoon

(088) 850 89 57

 

 

 

 

©2016-2018 Song & Dance - Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Song & Dance.

Ontwerp: Marinus Vormgeving | All rights reserved.