Song & Dance biedt een compleet opleidingstraject voor musicaltheater op alle niveaus. Hou je van musical en theater dan vind je bij ons de opleiding die bij je past.

Talentontwikkeling, bouwen aan de basis van musical- en danstalent, trainen van techniek en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zijn de kernwoorden van de vooropleiding. We leren je de basis in een stimulerende omgeving met leerlingen van hetzelfde niveau. Doe met ons mee en meld je aan voor een auditie.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN
VOOROPLEIDING MUSICAL 7+

De vooropleiding biedt professioneel musicalonderwijs aan kinderen vanaf 7 jaar. Je bereidt je voor op de Song & Dance Academie en dus op een eventuele toekomst in de musicalbranche. Op de vooropleiding krijg je alle vakken binnen de disciplines zang, dans en drama. Je volgt de opleiding doordeweeks als je op de basisschool zit of op de zaterdag als je in het voortgezet onderwijs zit.
Het lesprogramma is ingedeeld in levels. Tijdens de auditie blijkt op welk level jij mee kunt doen. Naast zingen, dansen en acteren, leer je jezelf te presenteren, werk je aan je zelfvertrouwen, leer je vrij te zijn op elk podium en mag je mee op Musicalkamp.

 

Lesjaar 2018-2019

• Vooropleiding 4 & 5
  - 3 uur les per week, 30 lessen: € 665,- (exclusief Musicalkamp)

  - Van september tot juni

AUDITIE

Auditie voor lesjaar 2018 - 2019.

Om toegelaten te worden tot één van de vooropleidingen moet je eerst auditie doen.
Je laat ons zien wat je op het gebied van dans en zang in huis hebt. Voor je zang auditie moet je één nummer voorbereiden. De dansaudities zijn in een lesvorm. Je krijgt een klassieke balletles en een jazz/show dansles. We zien je graag op onze auditie van 7 april en 23 juni. Dus geef je snel op via het formulier, door op de onderstaande button te klikken.

 

AUDITIEDAGEN

 • 7 april en 23 juni 2018

 

KOSTEN

€ 15,- (inschrijf- en administratiekosten)

 

LOCATIE

Dokterspad 2, 8025 AW te Zwolle

 

 

VOOROPLEIDING MUSICAL 12+

Ben je 12 jaar of ouder en denk je erover na de middelbare school de Academie te gaan volgen? Start dan nu met het vooropleidingsprogramma zodat je goed voorbereid bent. Je volgt de vooropleiding op zaterdag. Gedurende 7 uur krijg je alle specifieke vakonderdelen van het musicaltheatervak, van tap tot theorie. De groepen zijn klein waardoor persoonlijke aandacht en coaching gegarandeerd is. Des te eerder je met de opleiding begint, des te beter jij het musicalvak gaat beheersen. Tijdens je auditie horen en zien we jouw mogelijkheden en kunnen je dan een persoonlijk maatwerkprogramma bieden. Wij helpen je graag met het (door-) ontwikkelen van jouw talent.

 

Lesjaar 2018-2019

 • Vooropleiding 1 en 2
  - 7 uur per week voor € 1550,-
  - Vooropleiding 1 is inclusief auditietraining
 • Vooropleiding 3
  - 5 uur per week voor € 1108,-
 • Van september tot juni
 • Bovenstaande kosten zijn exclusief Musicalkamp 
VOOROPLEIDING THEATER 7+

Wil je alleen maar acteren? Dan is de Theater Vooropleiding helemaal iets voor jou. Je volgt vanaf september de opleiding op zaterdag en neemt deel aan 3 uur acteerlessen. Je krijgt les van ervaren dramadocenten die je de vele kanten van het acteren leren. De docenten geven jou persoonlijke aandacht en je krijgt volop kans om jouw talent te ontwikkelen. Met deze opleiding kun je doorstromen naar artistieke opleidingen in het MBO of HBO. Je speelt in mooie theaterproducties en beleeft vooral heel veel plezier!

 

• Vooropleiding Theater

- 3 uur les per week, 30 lessen: € 665,-

  - Van september tot juni

VOOROPLEIDING DANS

De Song & Dance Vooropleiding wordt verzorgd door onze partner DIFF Dance Centre. Klik hier voor meer informatie.

LINKS DOCENTEN

 

locatie

Landstede

Dokterspad 2

8025 AW Zwolle

 

 

 

 

Telefoon

(088) 850 89 57

 

 

 

 

©2016 Song & Dance - Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Song & Dance.

Ontwerp: Marinus Vormgeving | All rights reserved.