Theater is voor kinderen een goede vorm om zichzelf te leren presenteren en om te bouwen aan hun zelfvertrouwen. Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier.

We laten kinderen zelf dingen ontdekken door zelf te spelen en te ervaren. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste en bekwame studenten die de opleiding Musicalperformer volgen bij Song & Dance Academie/Landstede MBO. De workshop is voor alle basisschoolleerlingen van 5 -12 jaar.

 

Song & Dance is al 20 jaar actief in Zwolle en omgeving en bestaat uit een Musical- en Theaterschool, Vooropleiding en Academie. We bieden workshops en opleidingen aan in musical en theater technieken voor zowel recreanten als professionals. Heeft u vragen? Mail deze naar info@songanddance.nl, we helpen u graag.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN
THEATERWORKSHOP (5-12 JR)
MIZOMERNACHTSDROOM

In oktober 2017 gaan we van start met een nieuwe theaterworkshop voor kinderen. In de workshop werken we in 16 lessen toe naar een mooie voorstelling van 'Midzomernachts-droom'.

 

Workshoppakket:

• 1 workshop per seizoen

• Lessen van okt 2017 tot feb 2018

• Totaal 17lessen, incl de generale repetitie

• Lessen van 90 minuten

• Voorstelling in het theater

• 2 gratis toegangskaarten

• Filmbestand

• € 225

 

Locatie in Zwolle:

• Assendorp - lesdag maandag

 

KLIK HIER voor een overzicht van alle lesdatums

AANMELDEN
PROEFLESSEN

Er zijn geen proeflessen meer dit seizoen.

OPEN DAG

Persoonlijk kennismaken met Song & Dance? Kom naar onze Open Dag op 23 september 2017 van 13:00 tot 15:00 uur. Aan het Dokterspad 2 te Zwolle (Landstede gebouw). We stellen ons graag aan jullie voor.

 

Tijdens de Open Dag geven we verschillende korte musical en theater proeflessen aan kinderen van 5 t/m 12 jaar.

 

De aftrap is om 13:00 uur!

Wees welkom.

KORTING

Het pakket kost € 225,-. Leerlingen van De Wendakker, De Marshof en de Montessorischool in Zwolle krijgen korting en betalen € 215,-. Betaling volgt via een toegezonden factuur.

We zijn begonnen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. In maart starten we met een nieuw project. Binnenkort geven we hier meer informatie over.

VOORSTELLING

De voorstelling vindt plaats op 10 februari 2018 in het Landstede Theater aan het Dokterspad 2 in Zwolle. We hanteren een kaartverkoop van € 7,50 per stuk voor de compensatie van de zaalhuur. Deelnemers van de workshop ontvangen 2 gratis kaarten. Voor alle kinderen van elke leeftijd hanteren wij ook een entreebewijs van € 7,50. We adviseren u om erg jonge kinderen niet mee te nemen naar de voorstelling ivm het verstoren van het spel.

Tickets zijn te bestellen via het formulier.

LINKS
DOCENTEN CULTUURKRACHT ZWOLLE TICKETS
INLOGGEN

 

Leslocatie

Landstede

Dokterspad 2

8025 AW Zwolle

 

 

 

 

Telefoon

(038) 455 12 90

Postadres

Song & Dance

Schoolmeestersteeg 7

8011 ZX Zwolle

 

 

 

©2016-2018 Song & Dance - Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Song & Dance.

Ontwerp: Marinus Vormgeving | All rights reserved.