Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kernwoorden van Song & Dance musicalschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren.

Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

 

De workshops zijn voor alle basisschool- leerlingen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.

De lessen worden gegeven door onze enthousiaste en bekwame studenten die de opleiding Musicalperformer volgen bij Song & Dance Academie/Landstede MBO.

 

Song & Dance is al 20 jaar actief in Zwolle en omgeving en bestaat uit een Musical- en Theaterschool, Vooropleiding en Academie. We bieden workshops en opleidingen aan in musical en theater technieken voor zowel recreanten als professionals. Heeft u vragen? Mail deze naar info@songanddance.nl, we helpen u graag.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN
MUSICALWORKSHOP (5-12 JR) POCAHONTAS

Er was eens een avontuurlijke jonge prinses die Pocahontas heette. Ze vindt het heerlijk om vrij door het land te zwerven op zoek naar avontuur. Na de ontmoeting met John Smit begint ze aan het avontuur van haar leven.

Beleef het sprookje van Pocahontas en laat je zoon of dochter spelen in deze prachtige musical. De workshop is voor alle basisschoolleerlingen van 5 tot 12 jaar.

 

Nieuw concept Musicalworkshop:

• 1 workshop per seizoen

• van okt 2017 tot feb 2018

• 16 lessen

• Lessen van 90 minuten

• Voorstelling in het theater

• 2 gratis toegangskaarten

• Filmbestand

• € 225

 

KLIK HIER voor een overzicht van alle lesdatums

AANMELDEN

We zijn begonnen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. In maart starten we met een nieuw project. Binnenkort geven we hier meer informatie over.

 

PROEFLESSEN

Je kunt op donderdag 5 oktober een proefles musical volgen op de locatie Landstede in De Wipstrik. Je kunt je hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier.

OPEN DAG

In september 2018 is er weer een Open Dag waarbij je persoonlijk kunt kennismaken met Song & Dance.

KORTING

Het pakket kost € 225,-. Leerlingen van De Wendakker, De Marshof en de Montessorischool in Zwolle krijgen korting en betalen € 215,-. Betaling volgt via een toegezonden factuur.

VOORSTELLING

De voorstelling vindt plaats op 10 februari 2018 in het Landstede Theater aan het Dokterspad 2 in Zwolle. We hanteren een kaartverkoop van € 7,50 per stuk voor de compensatie van de zaalhuur. Deelnemers van de workshop ontvangen 2 gratis kaarten. Voor alle kinderen van elke leeftijd hanteren wij ook een entreebewijs van € 7,50. We adviseren u om erg jonge kinderen niet mee te nemen naar de voorstelling ivm het verstoren van het spel.

Tickets zijn te bestellen via het formulier.

LINKS DOCENTEN TICKETS INLOGGEN

 

Leslocatie

Landstede

Dokterspad 2

8025 AW Zwolle

 

 

 

 

Telefoon

(038) 455 12 90

Postadres

Song & Dance

Schoolmeestersteeg 7

8011 ZX Zwolle

 

 

 

©2016-2018 Song & Dance - Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Song & Dance.

Ontwerp: Marinus Vormgeving | All rights reserved.