AUDITIE

Om toegelaten te worden tot deze opleiding doe je eerst een uitgebreide auditie. Je krijgt een fysieke keuring en je voert drie dansen uit (jazz, klassiek en urban). Dit vak en deze opleiding vragen om talent, zelfdiscipline en een prestatiegerichte instelling. Je zult ook ’s avonds en in het weekend bezig zijn met deze opleiding. Een gemotiveerde instelling en goede dosis doorzettingsvermogen zijn belangrijk. Tenslotte krijg je die dag een motivatie- en plaatsingsgesprek waarin we aangeven of je aan deze opleiding kunt beginnen.

 

VEREIST DIPLOMA

Een vmbo-diploma gemengde leerweg (gl) of theoretische leerweg (tl) of HAVO, VWO Diploma. Heb je een andere vooropleiding (met diploma), dan bekijken we tijdens het plaatsingsgesprek onder welke voorwaarden je eventueel aan de opleiding kunt beginnen.

 

AUDITIEDAG

De auditie is op 10 maart 2018. Aanmelden via  onderstaand formulier.

 

LOCATIE

Dokterspad 2, 8025 AW te Zwolle

OPEN AVOND

Locatie: Landstede Dokterspad 2 te Zwolle

• 25/26 jan van 16:30 - 20:30 uur

• 6 maart van 16:30 - 20:30 uur

• 19 april van 18:00 - 20:00 uur

MEELOOPDAGEN

De meeloopdagen zijn voor dit jaar geweest.

VOORSTELLINGEN

 

AUDITIEWORKSHOP

De auditieworkshop is geweest.

In samenwerking met Landstede en DIFF Dance Centre bieden wij de opleiding MBO Dans aan waarin professionals praktijkgerichte lessen in alle stijlen van dans geven. Je werkt niet alleen aan betere dans-skills en een hoger artistiek niveau, maar leert ook alles over choreografie, het organiseren van culturele evenementen, ondernemersvaardigheden en het geven van dansles. Door de vele extra vakken is MBO Dans de perfecte opleiding om door te stromen naar het HBO. Meer informatie op DIFF Dance Centre.

 

 

 

 

AANMELDFORMULIER
LINKS
DOCENTEN CULTUURKRACHT ZWOLLE
INLOGGEN

 

Leslocatie

Landstede

Dokterspad 2

8025 AW Zwolle

 

 

 

 

Telefoon

(038) 455 12 90

Postadres

Song & Dance

Schoolmeestersteeg 7

8011 ZX Zwolle

 

 

 

©2016 Song & Dance - Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Song & Dance.

Ontwerp: Marinus Vormgeving | All rights reserved.