In samenwerking met DIFF Dance Centre biedt Song & Dance Academie het Song & Dance Academie Certificaat Dans aan. Binnen het certificaat krijg je les van verschillende dansprofessionals in vele stijlen van dans.

 

Het Certificaat is te volgen op Niveau 5 (Associate Degree) en Niveua 6 (Bachelor).

Dit pakket is te combineren met een MBO of HBO dansopleiding. Het Certificaat bestaat uit verschillende blokken.

 

Je bepaalt zelf hoeveel blokken je wilt volgen. Binnenkort komt er meer informatie over het Certificaat en kun je kijken wat het aanbod gaat worden.

 

Het certificaat is een geweldige aanvulling op je reguliere lesprogramma en zorgt dat je breder bent voorbereidt op je toekomst.

 

Landstede MBO:

Het particuliere Song & Dance Certificaat is te volgen naast een reguliere MBO of HBO opleiding. Om het qua tijd en lesintentie zo goed mogelijk te coördineren sluiten de MBO opleidingen Musicalperformer en MBO Danser van Landstede MBO perfect aan op de particuliere lessen.

 

*** LET OP! *** Wil je de opleiding combi-neren, meld je dan aan via ons formulier. Daarna linken we door naar Landstede MBO.

AUDITIE
  • Certificaat Auditie
  • 15 februari 2020 & 04 april 2020

 

 

Om toegelaten te worden tot deze opleiding doe je eerst een auditie. Je krijgt een fysieke keuring en je voert drie dansen uit (jazz/show, klassiek en Modern/improvisatie). Naast de algemene auditie volgt een auditie in de stijlen die je wilt doen in het Certifcaat.

 

De choreografie wordt op de dag zelf aangeleerd. Aan het einde van je auditiedag geven we aan, of je bent aangenomen voor de opleiding. De benodigde informatie over je auditie ontvang je van ons via de mail na je aanmelding.

 

Dit vak en deze opleiding vragen om talent, zelfdiscipline en een prestatiegerichte instelling. Je bent ook ’s avonds en in het weekend bezig met deze opleiding.

 

VEREIST DIPLOMA

Een vmbo-diploma gemengde leerweg (gl) of theoretische leerweg (tl) of HAVO, VWO Diploma. Heb je een andere vooropleiding (met diploma), dan bekijken we tijdens het plaatsingsgesprek onder welke voorwaarden je eventueel aan de opleiding kunt beginnen.

 

Locatie: Dokterspad 2, 8025 AW te Zwolle

 

Kosten auditie: €25,-

 

Aanmelden: via onderstaand formulier.

DIFF DANCE CENTRE

DIFF Dance Centre is partner voor het certificaat, daarnaast verzorgen zij de uitgebreide vooropleiding.

OPEN AVOND

Voor dit schoolseizoen staan er op de volgende data open avonden gepland. Deze open avonden duren van 16.30 uur tot 20.30 uur.

 

  • 07 november 2019
  • 23 januari 2020
  • 24 januari 2020
  • 19 maart 2020
MEELOOPDAGEN

De meeloopdagen zijn op 27, 28 en 29 januari 2020. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

 

Locatie: Dokterspad 2, 8025AW te Zwolle

VOORSTELLINGEN

06 december 2019 - Decembervoorstelling DIFF

14 december 2019 - Decemberfestival

AUDITIEWORKSHOP

De auditiecursus is op 09 februari 2020. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

 

Locatie: Dokterspad 2, 8025AW te Zwolle

 

Kosten auditiecursus: €25,-

DIPLOMA/CERTIFICAAT

De opleiding kan bestaan uit een regulier en particulier gedeelte. Naast je MBO of HBO opleiding volg je tegelijkertijd het Song & Dance Certificaat, dit is het particuliere deel.

 

De certificaatlessen zijn een aanvulling op het bestaande MBO of HBO lesaanbod en bestaan uit verdiepende lessen in verschillende dansstijlen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid je te verbreden met vakken zoals theater en zang.

Het Song & Dance certificaat is voor de meeste studenten de reden om voor de Song & Dance Academie te kiezen. Het certificaat biedt naast het MBO/HBO deel gemiddeld 6 tot 15 uur extra studiebelasting per week (afhankelijk van de gekozen blokken). In deze uren komen vakken die bovenop de basis nodig zijn om een grote stap te maken in je carrière. Het gaat hierbij onder andere om de vakken zang- en tekstinterpretatie, privé zangles, muziektheorie, show/musical, moderne dans en veel persoonlijke aandacht.

AANMELDFORMULIER
LINKS DOCENTEN TICKETS INLOGGEN

 

Leslocatie

Landstede

Dokterspad 2

8025 AW Zwolle

 

 

 

 

Telefoon

(038) 455 12 90

Postadres

Song & Dance

Schoolmeestersteeg 7

8011 ZX Zwolle

 

 

 

©2016-2018 Song & Dance - Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Song & Dance.

Ontwerp: Marinus Vormgeving | All rights reserved.